Thursday, 22 December 2011

Makan -.-


Korang! Berat aku naik 5KG :O Banyak kan? -.- Aku tahuu! Nak buat macam mana, benda yang paling syiokk, yang paling best & seronok adalah MAKAN :D Aku suka makan, apatah lagi kalau makanan tu Yummy! I likeeeeeeeeeeee :EE

" Apabila sunyi atau rasa kekosongan, MAKAN adalah penawarnya "

See! Mana lah aku tak makan banyak -.- Nak control, boleh tapiiiiiiiiiiiiii tak ready and malas :D Aduhhh! Lagipun my Boypren tak kisah. But tak tahu lah kan, kalau aku gemok gila tetiba dia tinggal aku memang nahas lah jantan tu kan -.- Hope you tak macam tu ye Pan? Haha

Harap Hannis! Diet lah yeeeee. Berat tak boleh lebih 50, faham?! :D

No comments:

Post a Comment