Friday, 9 December 2011

Mencikkk !


Macam-macam lah hari ni -.- Banyak benda buat aku rasa " mencikk " Benci lah bodoh HAHA. Firstly! Aku benci kawan diaaaa. Kecoh doeeeee! Lantak lah dengan DP dia, kau pahal? Jealous? Waa angkat jari tengah tunjuk dekat luuu. Bikin panas laa, tak payah nak WAKAKAKAKA sangat lahh. Mintak terajang waaa je -.-

Second, makcik akuu -.- Aduuhhhh! Aku ni, baru nak belajar masak. Tak payah nak gelak kan akuu, hati aku sakit tauu! Aduhhhh. Siakk lah, terus takda mood nak masak. Nanti, kau rasa lah makanan tuu, mesti tak sedap sebab aku jadi tak ikhlas nak masak. Sebab TERASA dengan kauu. Get lost! Grrr

Third! Kauu, boyfie yang ku cintaii <3 -_______________- Ehh, online boleh text tak boleh? Adduuhhhhh, hati waaa panass doeeeeeee. Berapiii! Apa nak jadi, jadi lah ye? Grr

No comments:

Post a Comment