Thursday, 22 December 2011

Nothing to do -.-


Nothing to do now. I'm so boring. Irfan, tengah busy buat kerja dia. Nak tengok drama Korea tak boleh sebab adik aku yang MITHALI tuh buat TV tuu hak dia -.- So, lappy yang memang hak aku ni laah yang meneman aku. Aku tak ada benda nak buat weh. Kerja tak ada. Apa pun tak ada. 

Cikgu Yati :D Bila nak drive lagi? Boring duduk rumah. Cepat-cepat lah text or call saya, saya tak sabar nak bawak kereta lagi. Hurrmm sebelum saya terlupa semua yang cikgu ajar.

" Jika diri berasa bosan, carilah teman hati supaya dapat menemanimu "

Dia busy buat kerja, peneman hati ke benda nyaa! -.-

No comments:

Post a Comment