Friday, 2 December 2011

You are the ONE :*





WAN MUHAMAD IRFAN BIN WAN KAMAL <3 I love you so much! Eh korang, tangan aku gatal nak type about 'how aku kenal dia' :D Ngee! Okayy, dengan dia ni aku yang tak malu -.- Aku yang terhegehh dekat dia. Ohh sorry wanita, aku macam menjatuhkan maruah seorang wanita pulak Heeee DON'T MIND! Now aku dengan dia bahagia je Alhamdullillah :'D

Start ***
First aku dekat rumah Adila Yaakob. Adila tengah online time tuu, then aku tengok lah home dia :) Then! Aku nampak ada nama FACEBOOK-ER nii *MUHD IRFAN WAN* Ehhhh sedap lah nama dia! Aku terus macam tersuka pulak --' Don't know why, sebab nama dia kot? Ngee dengan pantas aku panggil Adila then aku tanya " wehhh, siapa laki ni? Mana kau kenal? " Adila pun jawab lah " Entah, aku tengok DP dia dengan GF dia sweet gilerrr! " Ohh, dah ada GF mamat tuu? Hati aku cakap lah. Ahhh! Peduli apa, tekan button ADD AS FRIEND :D Bereehhhhhh! Just tunggu dia approve jee :D

Next day ***
Wehhhhhhhhhh! Dia approved lahhhhhhhhhhhh :DD Aku tak tahu kenapa dengan aku --' Bila dengan dia nii, aku macam batak sangat. Entah. Aku tak pernah macam ni kut, seriously! Haihhh. Suddenly ' Muhd Irfan Wan posted on your wall ' Whatttttt?! Okayy, dia just cakap " Thanks add :) " Aku daripada tak pernah nak reply wall post orang, dengan dia lajuu jeeeee :D Aku pun reply dengan harapan dia posted kat wall aku tanya lah mana aku stay, umur aku keeee kan? Hahaha tapi tak pun :( Just setakat add & approved jee. Takpe laaaaa, nak buat macam mana. Usha wall dia, dengan status dia tuu memang nampak sangat dia ada GF -.- Okay it's okayy. Watlek Watpeace Hannis! 

Next day ***
Aku online lah kan, dah takda nak buat apa. Just onlineeeeeeeeee cause time tu aku form4, nak habis sekolah dah time tuuu. Soo online je lahh, SUDDENLY dia IM akuuuuuu. Wuhuuuuuu! Sumpah aku melompat time tuu, menjerit & lain-lain lagi :D Kita orang IM-ing IM IM IM IM then aku dah ngantuk so nak offline. Tapiiiii! Aku dapat rasa kan dia akan tegur aku last tuu je, lepas tuu dah tak tegur dah kot. Ye lah kan :) Budak sombongg :PP Okayy part ni bestt. Sooooo aku pun dengan muka tak maluu nyaa >.< MINTAK NUMBER PHONE DIA :O First time aku mintak num laki, WHAT THE HACK HAHA maluu siottt! Tapi, aku time tuu memang nak sangat kenal dengan dia hahahaha -.- Dia bagii wehh. Okay rilexx duluuu, nanti-nanti kacauu Ngee :D

That night ***
Saya missed call :D Huyyoooo! Dengan berani nyaaaaa. Tapi, lambat respon dia beb. Aku sabar je lah kan? Haihhh --' Dia memang sangat sangat SOMBONG wehh. Aku rasa nak bagi penumbukk je, tapi! Ye laaa aku yang batak dengan kau kan grr. Mengalah * Lama sikit, baru dia bagi respon. Haihh terus terang aku cakap dia layan aku macam apa je wehh -.- Asyik aku jee yang text dia, aku je yang tak malu call dia, buat supersevers bagaiii --' Sampai ada yang dia SAJA tak angkat. Haihh time tuu aku tak tau lah yang dia saja kan? Hahaha -.- Okayy aku terfikir jap * Aku rasa aku jee yang macam tak malu nak text dia dulu sumee, haihhh stop it Hanis! Biar dia cari kauu. K * Okay, aku tak carik dia dah and dia pun tak carik akuu. Hahaha nampak sangat dia taknak layan aku pun. Grr! Okay, takpee.


One day ***
Dia carik aku dulu? Hahaha tahu pun nak carik aku. But dia macam pelik, lain & yang sama maksud dengannya :D Dia layan aku baik punyaaa wehh. Sungguh pelik! Kenapa dengan mamat ni? Kay, takpee layan je lah. Aku memang nak pun :P Then dia text dia nak buat relationship dengan akuu? Haaaaaaaa?! Aku suka, but terkejutt! Pahal dengan mamat nii? Pelik doeeeeeeeee! Takpe layan je lah. Aku cakap lah aku tak boleh. Dia okay jeee. Lepas daripada tuu, kita okay jeee. Dah macam orang tengah bercinta, haa gituuu :* 

27.11.2010 ***
Pagi kutt time tuu, biasalah waktuu orang bergayott :DD Ttbee dia mintak couple.  OHHH MAN! AKU SUKA SANGATTTTTTTTTTTTTT! Macam tak percaya, of course jawapan aku YES je kan? Ngee okayyyy, sah kita orang couple time tuuu :)) And until now 03122011. You know what, selama aku couple aku tak pernah sampai setahun & paling lama 5 bulan but dengan dia ALHAMDULILLAH :'D Harap aku kekal dengan dia. Doa kan kay? Haihhhh :))))

Irfan <3
I sayang you sangat-sangat kay? I janji I takkan tinggal you :') I promise sayang. I dah janji dengan you & InsyaAllah I akan tepati janji I. You pun kay. Muahhh! Sayang youu more than everything :D Dengan you I paling lama, I bersyukur sangat dapat kenal dengan you even I yang tak malu mintak number you --' But I tak kisah, sebab apa I buat tak salah. Ngeee I harap kita akan stay sampai bila-bila & I hope you are my future husband, AMIN. INSYAALAH :')



Daisypath Anniversary tickers

4 comments:

  1. Alaaaa sweetnyeee! <3 Nak mcm nie jugaak! :DD Tapi tak reti nak tulis pasal Nan. Shumeel nieee! ^^

    ReplyDelete
  2. Atototototo Moshi niii :D Panjang kut nak menaip nyaa, letihhh. Phewwww ***

    ReplyDelete
  3. Haha takpelah. Utk kekasih hati awak. Hihi aku tak pandai nak karang panjang mcm nie :(

    ReplyDelete
  4. Awak punya blog, karangan nya lagi panjang kut :*

    ReplyDelete