Sunday, 7 December 2014

Variety of feeling

Assalamualaikum & Hi to you all you all! 

Lama dah tak post post ni. Ma blog dah berhabuk gila.
Okay today is Monday 8/12/2014. Tengah final exam for last sem. 
14/12/2014, habis final ni maka habis la diploma season. Hurrayyy! 
Tapi yang sedihnya, aku akan jauh balik macam dulu ngan Irfan :( Because! Pada August yang lalu sampai la bulan december ni, aku sangat la dekat dengan dia. Dia practical kat Shah Alam ni ha, so everyday we meet each other. Hmm happy sangat bila dekat. Like seriously, we were away for 3 years but sekarang dapat peluang untuk rasa cinta jarak dekat tu. Best sangat! Everynight dinner bersama, tengok wayang & shopping seluar dia, baju I. Arghh! Memories is killing me. Hmmm tapi tak la sejauh dulu, Kedah dan Selangor. Just puchong & Sgbuloh, even dalam Selangor but still susah nak jumpa. Yelah, duduk dengan family masing-masing. Family I pulak tak jenis sporting nak keluar keluar ni, lain la family dia. mmmmmmm! 
So shad! Tapi takpa, I will try slowly to accept all these faith. 
Irfan, I will always love you. Distance is not a prohibition between us. Remember, apa Allah tentukan itu la the best. Alright? 
Okay nak continue study ni, 3 papers left! Wish me luck uolls uolls! muahhhh :*

ALL MEMORIES, its hard for me :( 






No comments:

Post a Comment