Monday, 12 December 2011

Let it go, Hannis


Irfan, I cuba untuk jadi yang terbaik untuk you tapi I gagal. Kan? I dah cuba, tapi tak boleh. Kita still sama asyik bergadoh je every night. Bila kita gadoh, I sebabnya. I I I I I , bukan you :( Tapi you sabar dengan perangai I, thanks sayang.

I nak jadi lain, I nak elak kan kita daripada bergadoh. I taknak cepat terasa, I taknak kuat sangat jealous :( Taknak....Nanti bila I sakit hati, layanan I dekat you lain. Jadi macam marah sangat, tu yang punca kita gadoh. You tak suka I jadi *lain* . Then now, I try sayang. Try to be better then yesterday. I sayang you sangat-sangat. No one else, just you Irfan.

I love you so much & I  miss youu :( Take care. But satu je yang I mintak daripada youu. Please jangan curang dengan I. Tunaikan janji you pada I okay? MUAHH*

No comments:

Post a Comment