Tuesday, 13 December 2011

Paranormal activity 1 -.-


Sebenarnya, kita orang ingatkan nak pergi sekolah hantar buku texts yang tertinggal -.- But! Dah terlambat. Masa dah terlebih pulak. Haiioooo! Apa lagi, singgah rumah Adila. Then, Bella call Yasmin. Yasmin ajak kitaorang tengok cerita HANNNN kat rumah dia. What theeeeee takut siottt!

Okay, Myn pun bukak lah cerita PARANORMAL ACTIVITY 1. Okayyyy, first macam boring. Dah night yang ke berapa tah. Ohh man! Sangat dasyat! Part yang tak tahan, part laki tu kena bunuh. Bayangkan, GF dia campak BF dia dekat camera tuuuu. Kitaorang terus ke belakang dengan menjerit nyaaaaaaaaaa. SIOTTTTT! Aduhh! Kalau aku ada darah tinggi, dalam hospital kot sekarang niii.

Aku syorrr kan, korang tengok cerita ni mesti kena ada member kalau tak korang akan ketakutan. Serious! Heeeeeeee 18 ke atas jeee :DD

ENJOYED gilaaaa

1 comment: