Monday, 9 January 2012

Forget -.-


Boleh aku lupa password blog aku? Shoo shakaii! Aduh, kenapa lah aku ni tua sangat kan? -.- 
Boleh laa kan, nampak beno tua nyaa. Aduh, besok aku ada QTI. Ujian before nak pergi jumpa Mr. JPJ. Sangat DuppDappDuppDapp. Haioooo! Tatottttt :(

Tak sabar nak dapat P tapi nak berdepan dengan Mr. JPJ tu yang agak mendebarkan. InsyaAllah kalau aku lulus besok, test JPJ 19/1. Wahhhh! Nak lulus, nak suruh mak aku buat solat hajat laaaaaa. Amin! Dapat lesen, memang aku keluar je lah kan. Boleh jumpa cousin aku, then keluarr. Yeahhhhh bebehhhh! Muahh!

No comments:

Post a Comment