Tuesday, 3 April 2012

Saya bersyukur :)


Aku bersyukur sangat sebab apa yang aku idamkan selama ni, aku memang dapat. Contoh macam, aku nak camera tinggg aku dapat. Aku nak lappy, tinggg aku dapat & nak phone touch screen tingg aku dapat. Thanks ayah :'D Along bersyukur sangat. Alhamdulillah.

And aku bersyukur dapat friends yang gilaa, yang ada bila aku sedih or susah. Alhamdulillah again. To Bella, I dah kenal you lamakan? About 8 years. I love you so much! To Iela & Zai, walaupun kita agak beberapa tahun kenal but aku rasa selesa dengan korang sebab kita sekepala :D Dengan gelak gilerrss nyeww. Hikhik! Thanks guyss. Dan tak lupa juga untuk kawan-kawan yang lain, aku bersyukur dapat kenal korang :') Yang mana pernah tolong aku, pernah dengar luahan aku & sebagainya saya mengucapkan ribuan jutaan terima kasih okay? Alhamdulillah :')

Aku bersyukur jugak dapat boyfriend macam Wan Muhd Irfan bin Wan Kamal -.- Hahahahaha walaupun dia pendek! Saya tetap sayang dia sebab apa? Dia tak macam laki yang aku kenal before ni. Seriously! Dia lain. Alhamdulillah, Allah pertemukan aku dengan dia :'D Hope kita kahwin kay sayang? InsyaAllah! Sayang ohh ini jate :( Sebab dia caring sangat pasal aku. Ehh aku tak pernah jumpa laki macam kau lah gila! Aku nak sangat laki baran hahahha tup tup! Dia aku dapat, baran kot :D But aku suka. Leb it leb it! 

Lastly, my lovely cousin HILMA DARINA <3 Aku dengan dia sangat rapat & sangat gedik! Gedik gedik pun baik okay -.- Taklah gedik, dia macam excited tau bila kitaorang jumpa. Haaa ituu yang nampak macam gedik. Papehal pun, kitaorang gedik comel hakhak! Pape pun, aku bersyukur sangat sebab dapat cousin macam awak. Kongsi masalah, kongsi cerita. Tenkiuuu Nana :* Alhamdulillah..

Paling penting, kita kena bersyukur dengan Allah kerana tanpa izinnya, tiadalah semua ni & Allah boleh tarik bila-bila sahaja apa yang kita ada sekarang ni. So bersyukurlah. Peace!!

2 comments: