Wednesday, 28 March 2012

Hmmmmmmmmm :D


Ya Allah, dah lama aku tak update blog. Kenapa? Entah, aku sendiri pun tak tahu. Aku ada banyak cerita, tak tahu nak start daripada mana. Friends? Love? Result? Haa? Okay, aku nak start daripada Love :')

Irfan, sekarang kitaorang dah break I think. Sebab apa? Dia mintak aku nyanyi but I said tak nak, so dia macam sakit hati. Korang, logik tak? Aku sabar, aku nak tengok betul ke dia boleh break dengan just pasal bodoh tu. Lagipun, aku dengan Irfan sekarang macam dah lain. Aku tak tahulah kenapa :( Maybe kitaorang tak serasi kut? Aku pun tak tahu. Ada je yang tak puas hati. Hmmmmmmmmmmmmmm :/

Friends? Wehh nanti kalau masing-masing sambung belajar nanti macam mana? :'( Nak jumpa susah, masing-masing busy. Dah laa jauh. Haihhhh macam mana ni? Ada orang cakap, kawan baik kat sekolah ni macam nothing but kawan baik kat Uni barulah trueeeee :'( Apa pun, I LOVE MY FRIENDS DAMN MUCH!

Pssstttttttttttttt result SPM? Wooaahhh straight A's bhaiiiiiiii :D Hahahahhaha salji MALAYSIA *ttbe :D Okay, aku dapat tak lah gempak mana. Alhamdulillah semua lulus. 7 credits & 2 pass jee -..- 2A 3B 2C 2D. Apa D? Hahaha apa lagi, subj paling aku tak suka -.- PHY & CHEM :D Sebab apa? Susahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Hmmmmmmmmmm now aku apply kos Sains Kuantitatif. Its all about math. InsyaAllah aku boleh! Aku semangat nak sambung belajar :D Sebab apa? Boleh aku focus kat masa depan aku bukan focus dekat HIM -..-

Okay, anyonggggggggggg!

No comments:

Post a Comment