Tuesday, 8 May 2012

SEDIH :'(

No pictures, no anything but I just want to share with you guys. I dont know, ada orang baca or not but just nak share or luahkan...

Okay, sekarang seriously I'm crying. I dont know, why I acting like this. Saya cuma sedih. Firstly, saya tak dapat Matrik, saya tak dapat UPU & so on. I have nothing! But I know Allah always by my side. Kawan baik saya dapat Uitm dekat Terengganu, 2 JUN ni...dia pergi :'( Ya Allah, dia dah nak pergi jauh dari aku. Aku masih di sini menanti rezekimu Ya Allah...

Then, saya sedih dengan boyfriend. I know, benda tu buang masa & tak patut but...normal laa kan? Kita orang everyday gaduh, EVERYDAY ok. Hmmmmmmm :/ 

THANKS

No comments:

Post a Comment