Sunday, 22 January 2012

Can't stop crying...


You, I tak boleh nak berhenti nangis pasal you :'( Bila I on pakai Bella punya FB,  I bukak you punya then I tengok alternative name you dah takda " Hannis Zulaikha " lagi dah. Bila I nampak benda tu, air mata I bergelinang. I nangis...I punya alternative name still " Muhd Irfan Wan " . Takpe, I punca semua ni. I sabar dengan you...

You jadi macam ni semua sebab I, I tak boleh nak marah you or sakit hati dengan you sebab punca semua I. I tanggung sayang :'( You buatlah apa you nak buat selagi you rasa happy & puas. I tak akan halang and marah you cause I know tu semua berpunca daripada I sendiri. I akan terima semuanya, I'm so sorry.

I told you, semua ni pasti ada hikmah dia. I dah tak macam dulu, I boleh control sakit hati I ni :') Sebab I fikir kesalahan I terhadap you. Sayang, bila kita dah oficially couple I tak akan ulangi kesalahan I and I akan jadi matang like what you want me to be. I will sayang! I akan hargai you yang cinta & sayangkan I sepenuh hati you. I tak akan sia-siakannya :') Thanks Irfan.

2 comments:

  1. sabar ya. jgn sedih2. insyaAllah, semua ni ade hikmah yg tersendiri. awk kene kuat. jgn menangis lagi ye. sedih ifa bace. Huu~

    ReplyDelete