Wednesday, 25 January 2012

For you :')


Wan Muhd Irfan! Saya post khas untuk awak :D Awak awak, saya sayang & cintakan awak sorang je. Betul, saya tak tipu. Saya ada awak sorang je, awak je! Takda orang lain pun. Saya akan jadi yang terbaik untuk awak. Saya akan sabar dengan awak. Yelah Irfan, buatlah apa awak nak buat jangan curang sudah kay? Saya percayakan awak. Apa yang saya tahu, awak sayangkan saya & saya pun sayangkan awak. Muahh sikit!

Bila bergaduh, saya akan cuba fikir panjang. Saya tak akan ikut perasaan dah. InsyaAllah :) Okay, saya akan OKAYYYYYYYYY je dengan awak. I will try and try and try and try my best :D Saya nak kahwin dengan awak. Seriously. Family saya kenal awak. Biarlah diorang nak cakap pape pun. Yang penting! Saya nak awak. Okay bebeh? I sayang you angat angat. Saya tahu awak tak boleh nak lupakan apa yang saya dah buat dekat awak. Saya mintak maaf sangat-sangat :'( Janji, tak buat dah.


Saya mintak maaflah. Awak lain dengan saya sekarang pun sebab sayakan, saya akan terimanya. Saya percaya dekat awak. Hope awak tak buat pape belakang saya :'( Cause I tak tau password FB you but you know my password. Hurmm I trust you sayang. Muaahhhh! 

No comments:

Post a Comment