Thursday, 26 January 2012

Sorry LOVE


Irfan, sorry tadi macam " marah " dekat you. I tak tahu kenapa --' Tak payah layan sangat I ni kay? Kejap je ni, lepas ni I okaylah. Sorry tau? 

I rasa eh bukan I nak spend more time with you bila you dah balik Kulim. I pernah cakap dekat youkan. You balik KL, you takda masa untuk I. I thought if you balik Kulim ada jugak masa you dengan I but you lagi busy. You ada je class then lepak dengan member you. Maybe I need time nak biasakan dengan situasi, keadaan & lain-lain lagi.

Lama-lama I fahamlah tu :) Now you daripada tak pernah nak ikut member you main futsal, you ikut. Kang bila you dah syok main, bolehlah lepas ni everyday you pergi main futsalkan? --' Sabar Hannis! Sokeyyyyyyyyyyyy bebehh! I akan biasa :) Adoyyy! Susahlah kalau perangai aku macam ni, kan? Waduhhh! Kena ubah ni.

TAKE YOUR TIME***

1 comment:

  1. haa , take your time dear .
    memang cam nie ..
    sabo lah bnyok bnyok :)

    ReplyDelete