Saturday, 21 January 2012

Kenapa? :/


Awak, kenapa awak buat saya macam ni? Saya tahu ini semua salah saya :'( Awak dah lepaskan saya, kenapa awak buat kat saya macam ni lagi? Awak, kalau awak tak sampai hati nak lepaskan saya kenapa awak lepaskan saya? Irfan, come back to me if you want, if not jangan layan I macam ni. Pintu hati I sentiasa terbuka untuk you :')

Irfan, let me know my password? Please :'( I tak kacau FB you, why you nak kacau FB I. Irfan, please jangan seksa I macam ni. Youuuuu, if you nak I balik just let me know. I always tunggu you. But Irfan, you cakap you tak nak I, tak akan maafkan I but why you buat macam ni? You jahat! Jangan ego sayang...Please let me know apa you nak sebenarnya sekarang ni?

Irfan, I always tunggu you. You nak I balik, cakap..I terima :') I tak boleh nak pujuk, nak rayu dekat you sebab ini yang you nak & ini semua salah I. I ikut apa yang you nak even I tak nak. Irfan, please jangan buat I macam ni. Let me know my password :'(

No comments:

Post a Comment