Monday, 16 January 2012

Morning surprise!


Okay, sangat terkejut & ni betul-betul surprise :O Aku bangun-bangun terus turun bawah, tengok cerita Korea. Then! Aku naik atas sebab nak iron baju adik aku. Tetiba teringin nak timbang berat. Sekali kauuu 44.6 kg, aku macam tak percaya gila babi -.- Sebab before ni berat aku 50 kg. Mana tak aku terkejut gilerrrr, dah macam morning surprise jee doe -.-

Ni yang buat aku lagi taknak makan. Sebab nak maintain kan berat aku hakhakhak :D Aku sangat happy but aku rasa macam tipu pun ada jugak -.- Tapi entah laa kan, kejap lagi timbang lagi yee? Nak tahu kebenarannya HAHA

No comments:

Post a Comment