Monday, 20 February 2012

Again :(


Hannis nak nangis lagi, hahahahaha bapak lembik kau ni. Sakaii! Hmmmmm :'( Okay, kalau everynight gaduh apa akan jadi? Haihhh Irfan, apa kata lepas ni tak payah gayot waktu malam? I rasa, kalau gayot waktu malam macam ni, kalau tak gadoh tak sah. Kan? So nak elakkan, better tak payah laa lepas ni. I dah malas nak gaduh, nak dengar you tengking I. Ya Allah :'(

I tak tahu nak cakap macam mana dah, I boleh sabar dengan you :') Walaupun tahap terasa I ni dah tinggu menggunung. Sokayyyyyyy! I faham :) Sorry dor everything. I love you so much! 

No comments:

Post a Comment