Saturday, 18 February 2012

Crying?


Aku tak tahu kenapa aku rasa sedih sangat sekarang ni. Baru lepas gayut dengan Irfan tapi macam ni pulak jadinya. Why ek? Aku rasa macam sedih, terasa & entahlah. Aku sendiri tak sure perasaan aku sekarang ni macam mana. Aku terus teranglah kan, aku senang menangis kalau pasal dia. Maybe aku lemah dengan dia. Aku tak boleh macam ni kan? Aku tahu, but how? Even benda takda apa pun, aku dah rasa nak nangis. Pahal tah minah ni, lembik je -.-

Hihi I'm just fine :') Okay dah, tidur jum? Besok cousin shomel nak datang rumah, yeayy yeayyy! Boleh laaa bermanja dan sebagainyaa Muahhhh!! :*

1 comment:

  1. ecehh , awat nie dear ui ?
    biasa lah tuhh .
    buat ignore je :)

    ReplyDelete