Thursday, 1 March 2012

SANGAT-SANGAT!


Hari ni aku tak tahu kenapa aku rasa rindu sangat-sangat dekat dia :( Maybe besok aku nak pergi Gombak so jaranglah nak OTP or tak boleh langsung nak OTP kan? Then satu hari ni aku tak contact dengan dia, perrgghhh memang rindu sangat. Dia pulak tak online. Tapi tadi dia online kejap. Dia just IM aku cakap yang dia nak keluar, then malam karang dia nak topup. Tu je laaaa :') Aku rindu dia sangat!!

Aku dah janji dengan diri aku yang aku nak berSABAR :) So malam ni, aku macam dapat rasakan yang dia akan ngantuk so dapat call maybe dalam 20min? Takpe! Hannis tak kisah & tak marah dah. Ngeee sayang Irfan kay? Muahh sikit! Woaa, I rindu you sesangat kut hari ni. Tak tahu kenapa -.- Haiioooo! I pun ada je ni topup, RM10. Untuk 4 hari ni haaaaa heeeee :D

Btw! Cousin shomel I. Besok Kak Hanis datang okay? Untung menjaga korang. Tak mau nakal-nakal. Sayang Esha, Sofea & Izzah. Mmuaahhhh! Lebbiuuuuu!!


Mereke bertudung <3 Sofea & Esha :) Izzah still 1mont and berapa days entah. Muahhh! Jumpa besok babyssssssss!!

No comments:

Post a Comment