Sunday, 13 May 2012

All about today ^^


Hai guys, today story is abouuuttt NOTHING! Haha boring kot. Apa je aku buat hari ni kalau bukan tengok TV, online facebook, tengok restaurant story punya game then apa jee tidur? Patuu makan kat luar. Alalalahaaai, boringnya life kau nyah -.- 


Aku dengan Irfan dah sehari ke dua tak contact sebab masing-masing tak ada duit, so tak ada kredit :/ Contact kat skype, kat FB macam apa kaaaaaaan! Boring kot! But aku ada beli topup tuu, malam karanglah aku topup. Rasa macam malas nak topup kot, just aku jeeee, dia? -.- Tak ada effort langsung! Sabar jee laaa, time gaduh dengan aku ayat punya manis! Pijak semut pun tak mati kot! Perrrrrrrrrr -.- Cakap sanggup menahan lapar demi nak topup, perggggghhhhh! Ni mana ada brooo! Tipu laa luuu, puiiiii!


Okay habis, then tadi pergi CM :D Beli laaa CD " The Devil Inside " . Seram siootttt! Haha sat lagi habis menjerit laaa akuuuu! Huyyoooooo! Okayyy dada didi duuu!

No comments:

Post a Comment