Tuesday, 15 May 2012

LAGI SEKALI :/


Hai guys, serious aku cakap, aku dah fobia nak gelak gila-gila. Setiap kali aku macam tu mesti malamnya aku dengan Irfan gaduh then aku pun nangis...Sumpah letih :( Aku letih nak nangis macam ni every night. Yee, aku memang taknak! Tapi dia mengalir dengan sendirinyaaaaa, aku lemahlah. Kalau pasal dia, cepat je air mata aku nak mengalir.

Yee, semua puncanya daripada aku. Aku mintak maaf, bestnya kalau aku ni heartless. No feeling! Takda sedih, sakit hati ke apa ke kan? Heeeeeeeeeeeee, aku try tak nak KISAH, but tak boleh. Hati dah sayang sangat! Aku tak tahu bila aku nak stop macam ni, please Ya Allah kuatkan hambaMu ini Ya Allah :'(

Kau temukanlah aku dengan lelaki yang terbaik buatku Ya Allah :')

No comments:

Post a Comment